Welkom bij Peuterspeelzaal  't Jonkertje:

Peuterspeelzaal 't Jonkertje is gevestigd in het speellokaal van de ds Jonkersschool te Lathum. De peuterspeelzaal is er voor peuters vanaf 2 jaar en geopend op dinsdag- en donderdagmorgen.  Op 't Jonkertje zijn gemiddeld 10 kinderen aanwezig onder begeleiding van twee pedagogisch medewerksters.

Ons uitgangspunt is dat de kinderen een leuke tijd hebben, waar spelenderwijs leren en ontdekken centraal staat. Want spelen is niet alleen leuk, maar is ook heel leerzaam, grensverleggend en ontspannend. Samen met leeftijdsgenootjes knutselen, zingen en spelen we. Er zijn verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek of poppenhoek, waar de peuters naar hartenlust kunnen spelen.

Thema's
Onze activiteiten zijn gedurende het hele jaar gekoppeld aan thema's. Binnen een  thema bieden we allerlei activiteiten aan om de kinderen te stimuleren op het gebied van taal, rekenen, motoriek, spel en hun sociaal-emotionele  ontwikkeling.

Lekker naar buiten
Buitenspelen staat bij ons hoog in het vaandel. Buiten zijn, bewegen, het onbevangen ontdekken van en respectvol omgaan met de natuur zijn aspecten die wij erg belangrijk vinden. Dit betekent dat we iedere dag naar buiten gaan met de kinderen. "Slecht weer bestaat niet, alleen een verkeerde jas" is niet voor niets ons motto.

Praktische informatie
De peuterspeelzaal is een door de gemeente gesubsidieerde voorziening waarvoor u een maandelijkse ouderbijdrage betaalt. De peuterspeelzaal is geopend gedurende de schoolweken.

Heeft u vragen of wilt u een keer langs komen? U bent van harte welkom op dinsdag- of donderdagmorgen tussen 8.30 - 12.00 uur!

Voor meer informatie of inschrijven kunt terecht op www.zonnekinderen.nl of kunt u bellen naar: 0313-630024.